Με προοπτική την τουριστική ανάπτυξη η τακτική συνέλευση ξενοδόχων Λακωνίας

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» η 9η ετήσια τακτική συνέλευση των...
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με προοπτική την τουριστική ανάπτυξη η τακτική συνέλευση ξενοδόχων Λακωνίας
Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» η 9η ετήσια τακτική συνέλευση των ξενοδόχων Λακωνίας, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης τη 13η Μαρτίου.
Θέματα ημερησίας διάταξης που θα απασχολήσουν τους Λάκωνες ξενοδόχους είναι η εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης, ο απολογισμός και η έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2011, η ανάγνωση και η έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του ΔΣ για το περασμένο έτος, η έγκριση προϋπολογισμού 2012, όπως επίσης και διάφορες άλλες ανακοινώσεις.
Δυναμική συμμετοχή στη γενική συνέλευση ζητά ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης, καλώντας όλα τα μέλη να δώσουν ηχηρό «παρών», με αφορμή τις απροσδόκητες δυσχέρειες που αντιμετωπίζει σύσσωμος ο ξενοδοχειακός κλάδος, αλλά και ο Ελληνικός Τουρισμός γενικότερα, εξ αιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος, στη συνέλευση θα δοθεί η ευκαιρία μετά την ανταλλαγή εισηγήσεων, απόψεων και προβληματισμών, να ληφθούν δραστικές αποφάσεις σχετικά με την αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης, αλλά και τον επαναπροσδιορισμό του μοντέλου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα