Αλλαγές στην Αγησιλάου για τους οδηγούς

Προσοχή στη νέα σήμανση

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2023 16:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλαγές στην Αγησιλάου για τους οδηγούς

Με νέα πινακίδα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που τοποθετήθηκε στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Αγησιλάου στη Σπάρτη, μπήκε «στοπ» στη στάση και στάθμευση οχημάτων επί της αριστερής πλευράς της οδού Βρασίδου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου η διέλευση αποτελούσε πρόκληση για τους οδηγούς, οι οποίοι έπρεπε να επιδεικνύουν όλη τους την προσοχή για να περάσουν με το όχημά τους χωρίς να προκαλέσουν ζημιές. Πολλές είναι και οι φορές που οι διερχόμενοι οδηγοί αντιμετώπιζαν προβλήματα και παρακώλυαν την κυκλοφορία εξαιτίας της άναρχης στάθμευσης οχημάτων στον στενό δρόμο.

Εφεξής, οι οδηγοί που θα επιλέγουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού θα έρχονται αντιμέτωποι με τα πρόστιμα της τροχαίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti