Αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας διατηρείται ο Β. Τσιγαρίδης

Συνεχίζει ως επικεφαλής της ΕΛΑΣ στον νομό

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2023 17:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας διατηρείται ο Β. Τσιγαρίδης

Στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας παραμένει για έναν ακόμα χρόνο ο Βασίλης Τσιγαρίδης, μετά και τις τελευταίες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Μεσσήνιος αξιωματικός προήχθη σε Αστυνομικό Διευθυντή και ανέλαβε επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας τον Ιούλιο του 2019. Από τον Ιούλιο του 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 διετέλεσε Υποδιευθυντής στην ίδια Διεύθυνση, μετατιθέμενος από τη Μεσσηνία. Τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του στην ΕΛΑΣ, ο Β. Τσιγαρίδης είχε καθήκοντα διοικητή σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Στην υπηρεσιακή του διαδρομή στη Λακωνία, ο έμπειρος αξιωματικός έχει κληθεί να διαχειριστεί, κυρίως, τον φάκελο παραβατικότητας-εγκληματικότητας και υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο Β. Τσιγαρίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, από τη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας με αντικείμενο τις στρατηγικές και τις πολιτικές της Εθνικής Ασφάλειας, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με αντικείμενο την Ηθική  Φιλοσοφία, ενώ είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti