Εγκρίθηκε η ίδρυση τουριστικής μονάδας θεματικού τουρισμού στο Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2023 16:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκρίθηκε η ίδρυση τουριστικής μονάδας θεματικού τουρισμού στο Δ. Σπάρτης

Πέντε νέες αποφάσεις για υπαγωγή ισάριθμων επενδύσεων σε ξενοδοχεία,  στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, εξέδωσαν οι αρμόδιες αρχές. Τα νέα ξενοδοχεία, οι επεκτάσεις και οι ανακαινίσεις θα γίνουν σε Χαλκιδική, Αλμωπία, Σπάρτη και Πάρο.

Ειδικότερα, στο Δήμο Σπάρτης εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου για την ίδρυση τουριστικής μονάδας θεματικού τουρισμού, η οποία θα αποτελείται από κέντρο θαλασσοθεραπείας ιαματικών λουτρών με δυνατότητα εξυπηρέτησης 500 ατόμων την ημέρα, ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων δυναμικότητας 38 δωματίων και 91 κλινών, συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 750 ατόμων, κέντρο ορεινών δραστηριοτήτων και κέντρο ιατρικού τουρισμού στο δημοτικό διαμέρισμα Φάριδος του Δήμου Σπάρτης.

Το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 16.488.461,24 ευρώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti