Άνοιξε τον κύκλο επαφών το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Συνάντηση με μέλη της Δημοτικής Αρχής

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 15:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξε τον κύκλο επαφών το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Συνάντηση  γνωριμίας με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα πραγματοποίησε το νέο ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στην επαφή παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κανακάκος και Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, η γενική γραμματέας του δήμου Μαρία Χάντζου, ο ειδικός συνεργάτης  Ευστράτιος Κοκκορός. Από τον σύλλογο παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γεώργιος Γκουβάτσος, ο γενικός γραμματέας Σπύρος Σελίμος, ο ταμίας Θεόδωρος Μέγγος και τα μέλη Νικόλαος Ζάβρας, Χρήστος Κασδαγλάκης και Βασίλειος Τσαρούχας.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης και των σχετικών εκδηλώσεων, της αποκομιδής των απορριμμάτων, της ανάπλασης της οδού Κ. Παλαιολόγου, καθώς και ζητήματα στάθμευσης και κυκλοφοριακού.

«Θα υπάρξει διαρκής συνεργασία και επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του δήμου προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη», επισημαίνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης.

Προσοχή στην απόθεση απορριμμάτων
Πάντως, ο σύλλογος Εστίασης απευθύνει παράκληση στα μέλη του «να είναι πολύ προσεκτικοί στο θέμα της απόθεσης των απορριμμάτων, λόγου χάρη να δένουν και να μη σέρνουν τις σακούλες απορριμμάτων πριν τις πετάξουν, να τις τοποθετούν εντός των κάδων και να “σπάνε” τα χαρτοκιβώτια και τα υπόλοιπα απορρίμματα της ανακύκλωσης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti