Έκαιγαν… ρούχα στο πάρκο του ΟΤΕ

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκαιγαν… ρούχα στο πάρκο του ΟΤΕ

Έναν περίεργο τρόπο διασκέδασης βρήκαν νεαροί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (21/11), ώστε να κυλήσει… «δημιουργικά» η ώρα τους.

Άγνωστοι, λοιπόν, έβαλαν φωτιά σε μάλλινο ύφασμα -πιθανότατα πουλόβερ- επάνω σε τοιχίο που βρίσκεται στο πάρκο του ΟΤΕ και το άφησαν να καίγεται ανεξέλεγκτο.

Από το ύφασμα -ενώ καιγόταν- «εκσφενδονίζονταν» μικρές σπίθες, οι οποίες έρχονταν σε επαφή με παρακείμενα φύλλα που υπήρχαν διάσπαρτα. Αν το έδαφος δεν ήταν υγρό, λόγω της βροχόπτωσης που είχε σημειωθεί νωρίτερα, η επέκταση της πυρκαγιάς ίσως και να ήταν αναπόφευκτη.

Καλό θα ήταν να αναλογιζόμαστε τις συνέπειες πριν προβούμε σε οποιαδήποτε πράξη που θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη τόσο για τον χώρο όσο και για τους διερχόμενους συμπολίτες.
   

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti