Διαμαρτυρήθηκαν για το κόστος ενέργειας αγροτοκτηνοτρόφοι και συνταξιούχοι

Κινητοποίηση στη ΔΕΗ Σπάρτης

Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 16:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαμαρτυρήθηκαν για το κόστος ενέργειας αγροτοκτηνοτρόφοι και συνταξιούχοι

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Σπάρτη. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των  αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των συλλόγων στους πελάτες του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια έγινε συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου και ακολούθως επιδόθηκε και πλαίσιο αιτημάτων στη διοίκηση.

Αξιώσεις των κινητοποιηθέντων ήταν από την πλευρά των αγροτοκτηνοτρόφων η μείωση του κόστους παραγωγής «στον αγώνα για επιβίωση», ενώ οι συνταξιούχοι ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ανάρτηση πανό με διεκδικήσεις το «φτηνό ρεύμα για τον λαό» με «πλαφόν στην τιμή», «κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και των φόρων» και «καμία διακοπή ρεύματος».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας  Πελοποννήσου, Βασίλης Βρουλίτης, ο οποίος κάλεσε σε «μαζικό ξεσηκωμό τον λαό της Σπάρτης» κατά την Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 9 Νοεμβρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti