Οι προκαταβολές Κοινοτήτων στην Οικονομική Επιτροπή Δ. Ευρώτα

Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 11:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι προκαταβολές Κοινοτήτων στην Οικονομική Επιτροπή Δ. Ευρώτα

Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ευρώτα, την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα 1:00 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων οικονομικού έτους 2022.
- Λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δικηγόρου.
- Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου: «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δαφνίου»- Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου.
- Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή υδρευτικής γεώτρησης Κοινότητας Απιδιάς» προϋπολογισμού 52.988,64 €.
- Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρακτικού διαπραγμάτευσης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ειδών τροφίμων  για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου».
- Λήψη απόφασης σχετικά με απόδοση πάγιας προκαταβολής Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Ευρώτα.
- Λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά χρεών.
- Λήψη απόφασης σχετικά με συμπλήρωση της αριθμ. 131/2022 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.
- Λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση 2ου πρακτικού του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης δημοτικής οδού πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Κοινότητας Μυρτιάς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti