Με νέο ΔΣ πορεύονται οι Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης

Tzakas

Oι πρώτες κινήσεις του συμβουλίου

Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2021 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με νέο ΔΣ πορεύονται οι Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης

Αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου.  

Κατά τις αρχαιρεσίες του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Νοεμβρίου, οι εκλεγέντες συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 26 Νοεμβρίου ως εξής:

Πρόεδρος: Αραχωβίτης Σταύρος.
Αντιπρόεδρος α΄:  Αργείτη – Σταθοπούλου Αντωνία.
Αντιπρόεδρος β΄ και σύνδεσμος με τους Έλληνες του εξωτερικού: Παπαδάκου Άννα. Πρόκειται για την σύζυγο του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του συλλόγου, Παναγιώτη Παπαδάκου, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.
Γραμματέας: Κομνηνού Ελένη.
Ταμίας: Χρόνη Βαρβάρα.
Τακτικά μέλη: Πολυζωγοπούλου Βασιλική και Αθανασιάδης Κυριάκος.

«Είναι γνωστό ότι λόγω της πανδημίας, οι δραστηριότητες του συλλόγου,  περιορίστηκαν, και επικεντρώθηκαν σε ενέργειες ενίσχυσης και βοήθειας του νοσοκομείου, σε θέματα Covid», επισημαίνει ο σύλλογος και γνωστοποιεί: «Πρώτη ενέργεια του νεοσύστατου συμβουλίου, η καθιερωμένη προσφορά, στους ασθενείς του νοσοκομείου μας, μικρών Χριστουγεννιάτικων εορταστικών δώρων.

 Αμέσως μετά, διαχειριζόμενοι δωρεά της κ. Μαρίας Καραγιαννάκου – Ιατρίδου, προχωράμε στην εγκατάσταση δύο απινιδωτών, σε κεντρικά σημεία της πόλης. Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, για παροχή άμεσης βοήθειας, σε συνανθρώπους μας, που θα αντιμετωπίσουν ένα ξαφνικό καρδιακό πρόβλημα», επισημαίνει ο σύλλογος.

Ακόμα, όπως σημειώνεται, στο πρόγραμμα βρίσκονται «πολλές ακόμα ενέργειες, στο άμεσο μέλλον, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας».

Τέλος, τα μέλη του συλλόγου τονίζουν πως είναι «πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες, επισημάνσεις, παρατηρήσεις, και δωρεές, που αφορούν θέματα υγείας, νοσοκομειακά ή μη».

Η γραμμή αυτόματης απάντησης και fax είναι: 2731089756, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και στα 6946794200 και 6970031103.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti