Δεν έπληξε τις καλλιέργειες στην Πελοπόννησο ο «Μπάλλος»

Καμία αναφορά για ζημιές

Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 16:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεν έπληξε τις καλλιέργειες στην Πελοπόννησο ο «Μπάλλος»

Αλώβητες φαίνεται πως έμειναν οι καλλιέργειες στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την πρόσφατη κακοκαιρία «Μπάλλος», καθώς δεν υπήρξε καμία επίσημη αναφορά για ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας. Αυτό καταγράφηκε στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε το πρωί της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τους διευθυντές Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και Πολιτικής Προστασίας των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τους παράγοντες της Περιφέρειας, η έντονη βροχόπτωση υπήρξε «ιδιαίτερα ευεργετική» για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, ύστερα από μια εκτεταμένη περίοδο ανομβρίας.

Για την απουσία επιπτώσεων στην αγροτική παραγωγή της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε με σχετική επιστολή του τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Π. Νίκα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti