«Το Open Mall θα δώσει ανάσες στην τοπική επιχειρηματικότητα» (VIDEO)

Για την έναρξη των εργασιών του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Σπάρτης μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Π. Φλώρος

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Το Open Mall θα δώσει ανάσες στην τοπική επιχειρηματικότητα» (VIDEO)

Την πεποίθηση πως η υλοποίηση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Σπάρτης θα τονώσει την τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αλλά θα βελτιώσει αισθητά και την εικόνα της πόλης στην περιοχή παρέμβασης, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτης Φλώρος.

Αφού δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την έναρξη του έργου, οι διεργασίες του οποίου ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με τη συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου, ο Π. Φλώρος σημείωσε πως, εκτός από τις εργασίες που διενεργεί η Δημοτική Αρχή, παρεμβάσεις θα υπάρξουν σε επόμενη φάση του έργου και από τον σύλλογο. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Σπάρτης στάθηκε ιδιαίτερα στην υψηλή βαθμολογία που έλαβε το έργο κατά την έγκρισή του που το κατέταξε 7ο στη χώρα ανάμεσα σε 59 προτάσεις σε όλη τη χώρα.

«Η κίνηση αυτή γίνεται για να βοηθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις. Δικαιούχοι του προγράμματος δεν είναι οι μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις franchise», ξεκαθάρισε ο κ. Φλώρος με αφορμή την παραφιλολογία του τελευταίου διαστήματος που δημιούργησε σύγχυση περί του αντικειμένου και του σκοπού του έργου.

Ο ίδιος συνέστησε υπομονή στους πολίτες για την αναμενόμενη ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη του Π. Φλώρου στο παρακάτω video

Το αρχικό στάδιο εργασιών
Η πρώτη φάση των εργασιών ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από την οδό Αγίου Νίκωνος στο τμήμα μεταξύ των οδών Λυκούργου και Βρασίδου, όπου διαμορφώθηκε το πρώτο εργοτάξιο και τα μηχανήματα ξεκίνησαν εκσκαφή του οδοστρώματος.

Η πρώτη περίοδος του έργου περιλαμβάνει: αναβάθμιση και την ανάπλαση των οδών ήπιας κυκλοφορίας Αγίου Νίκωνος, Βρασίδου, Γκορτσολόγου, Αγησιλάου, τον φωτισμό του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο πάρκο Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καθώς και την αναβάθμιση του οδοφωτισμού στις οδούς Αγίου Νίκωνος, Βρασίδου, Γκορτσολόγου, Αγησιλάου.

Διαβάστε περισσότερα για την περιγραφή του έργου εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti