Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας»

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο

Τρίτη, 03 Αύγουστος 2021 15:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας»

Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, στην πόλη της Λάρισας το πρωί της Τρίτης 3/8.

Θύμα μια 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Το χρονικό της δολοφονίας
Το ζευγάρι δεν έμενε στη Λάρισα, αλλά στην Αθήνα και ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η 43χρονη είχε μεταβεί στη Λάρισα μαζί με τα τρία παιδιά της προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη φαίνεται πως είχε ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 54χρονο.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δολοφόνος, δεν βρήκε τον δικηγόρο στα γραφεία του και συνέχισε με κατεύθυνση την ταβέρνα του γαμπρού του στο χωριό Σωτηρίτσα όπου και σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

«Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας»
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα in.gr, αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος ανέφερε ότι ο αδίστακτος συζυγοκτόνος, καθώς εισήλθε στο μαγαζί ρώτησε που είναι η γυναίκα του. Όταν ο άνδρας του υπέδειξε πως εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του καταστήματος, ο καθ’ ομολογία δράστης πήγε στο χώρο και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Αφού εκτέλεσε εν ψυχρώ τη γυναίκα του, απευθυνόμενος στον ίδιο άνδρα -ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ- είπε χαρακτηριστικά: «Πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε τους ότι σκότωσα τη γυναίκα μου. Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας».

202108031054530055

Είχε προηγηθεί λεκτική διένεξη την προηγούμενη ημέρα
Όπως δηλώνει στο larisanet ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σωτηρίτσας όπου βρίσκεται η ταβέρνα, την προηγούμενη ημέρα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία και η άτυχη 43χρονη είχε ζητήσει από τον άνδρα της να φύγει από το χωριό.

Ο δράστης απάντησε, σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του χωριού, «οκ θα δούμε» και της είπε πως θα πάει πρώτα στη Λάρισα «να πληρώσει μία δόση δανείου και να βρει τον δικηγόρο».

Πράγματι ο 54χρονος αποχώρησε, υποτίθεται για Λάρισα, αλλά λίγη ώρα μετά επέστρεψε και πήγε στο κατάστημα και τη σκότωσε.
Ο δράστης φέρεται να τη ζήλευε παθολογικά.

 Φωτό: larissanet.gr