Δωρεάν προβολή εξαγωγικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τρίτη, 03 Αύγουστος 2021 09:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν προβολή εξαγωγικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις/μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρειας διοργανώνουν την προβολή των εξαγωγικών επιχειρήσεων στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προβληθούν τα εξαγώγιμα προϊόντα και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Οι Λάκωνες εξαγωγείς ελαιόλαδου, ελαιών, οίνου, χυμών και μελιού μπορούν να αποστείλουν τα προς προβολή προϊόντα τους, καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 25 Αυγούστου 2021, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου όσο και των στοιχείων της επιχείρησης και το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους στο περίπτερο 200τμ, Hall 13, stand 16.

Στο περίπτερο θα υπάρχει οθόνη όπου το κάθε Επιμελητήριο θα φροντίσει για την προβολή της περιοχής του. Το Επιμελητήριό Λακωνίας ήδη δημιουργήσει βίντεο για την προβολή των τουριστικών προορισμών, επιχειρήσεων και προϊόντων της Λακωνίας.

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 (εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος).