Ενοριακή αιμοδοσία στη Μαγούλα

Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενοριακή αιμοδοσία στη Μαγούλα

Την «4η Εθελοντική Αιμοδοσία» οργανώνει η τράπεζα αίματος της ενορίας Μαγούλας και το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας Άγιος Νίκανδρος» σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 5:00 μμ στην αίθουσα του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαγούλας.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στην κλιματιζόμενη αίθουσα της εκκλησίας, ενώ στους αιμοδότες θα προσφερθούν γλυκίσματα και χυμοί.

«Σημαντική η προσφορά αίματος και πολύτιμη υπηρεσία στον συνάνθρωπο προσφέρουν οι εθελοντές αιμοδότες. Δίνουν αίμα = δίνουν ζωή. Όσοι μπορούν να προσφέρουν αγάπη - αίμα για τον συνάνθρωπο να είναι στην αίθουσα της εκκλησίας μας», αναφέρει στο κάλεσμά της η ενορία Μαγούλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών