Επίσκεψη φοιτητών στο Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών

Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 12:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη φοιτητών στο Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, φοιτητές που συμμετέχουν στο αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα CultTech (Cultural Heritage Μaterials and Technologies) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού στον Μυστρά.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του Ινστιτούτου κ. Νικόλαο Ζαχαριά για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ινστιτούτο στην ανάδειξη και προβολή του βυζαντινού πολιτισμού. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλεξη και ανταλλαγή απόψεων για την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το πρωί της Τρίτης 15/6, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας κ. Αγγελική Μέξια στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.
 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland