Οι αριθμοί κρουσμάτων και νοσηλευόμενων στη Λακωνία

Τι έδειξαν τα τεστ στη Σπάρτη

Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 17:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι αριθμοί κρουσμάτων και νοσηλευόμενων στη Λακωνία

Από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και το Σάββατο 5 Ιουνίου, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Σπάρτης, με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 447 rapid tests, από τα οποία 5 βρέθηκαν θετικά στον Covid-19. Το ποσοστό θετικότητας των τεστ επί των νέων διαγνώσεων ανέρχεται σε 1,1%.

Επισημαίνεται πως τα συνολικά κρούσματα των τελευταίων ημερών στη Λακωνία διαμορφώθηκαν ως εξής:  Παρασκευή 4 Ιουνίου – 6, Σάββατο 5 Ιουνίου – 5, Κυριακή 6 Ιουνίου – 1, Δευτέρα 7 Ιουνίου – 1.

Εξάλλου, μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου, στις πτέρυγες Covid-19 των νοσοκομείων  της Περιφέρειας Πελοποννήσου νοσηλεύονταν συνολικά 52 άτομα (τα 2 σε ΜΕΘ), εκ των οποίων τα 5 στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών