Επετειακό λεύκωμα αφιερωμένο στο 1821 από τον Δ. Σπάρτης

Για του μαθητές των δημοτικών σχολείων

Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 10:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επετειακό λεύκωμα αφιερωμένο στο 1821 από τον Δ. Σπάρτης

Ένα συνοπτικό αντιπροσωπευτικό λεύκωμα των ηρώων και των ηρωίδων της Επανάστασης του 1821 συνέταξε, επιμελήθηκε και εξέδωσε η «Επιτροπή των 200 χρόνων από το 1821» του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου.

Το συγκεκριμένο λεύκωμα, σε μορφή τετραδίου θα διανεμηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης όλων των δημοτικών σχολείων που βρίσκονται στην εμβέλεια του Δ. Σπάρτης, στο πλαίσιο μιας εκ των δράσεων του δήμου για τα 200 χρόνια από την παλιγγενεσία του Έθνους.

Από την αρχή, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας ανταποκρίθηκε ένθερμα στην πρόταση αυτή, αφού πιστεύει πώς είναι «ένας πρόσφορος τρόπος να μεταλαμπαδευτούν τα ιστορικά γεγονότα του τόπου μας στους μικρούς μας μαθητές».

Την επιμέλεια της έκδοσης του λευκώματος είχαν η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής και συντονίστρια της Επιτροπής «Ελλάδα 1821» του Δ. Σπάρτης και ο αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland