Ίδιος με πέρυσι ο αριθμός των εισακτέων στις σχολές της Σπάρτης

Τι προβλέπει η απόφαση Κεραμέως

Τετάρτη, 19 Μάιος 2021 07:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ίδιος με πέρυσι ο αριθμός των εισακτέων στις σχολές της Σπάρτης

Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει σε σχέση με πέρυσι στον αριθμό των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και αφορά στον «Καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021».

Σύμφωνα με την απόφαση, ο αριθμός εισακτέων στις σχολές μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων  2020, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ανέρχεται σε 77.970.

Ο συνολικός αριθμός των φετινών εισακτέων παραμένει ίδιος με τον τελικό περσινό αριθμό εισακτέων, ώστε να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι εν μέσω υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Ο προβλεπόμενος αριθμός εισακτέων για τα τρία πανεπιστημιακά τμήματα της Σπάρτης ανέρχονται σε  506. Ειδικότερα, 165 φοιτητές θα υποδεχτεί το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού, 200 το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, ενώ το Τμήμα Φυσιοθεραπείας θα έχει δυναμικότητα 141 νέων φοιτητών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland