Γενική Γραμματέας του Δήμου Ανατολικής Μάνης η Κωνσταντίνα Σακελλαράκου

Γενική Γραμματέας του Δήμου Ανατολικής Μάνης η Κωνσταντίνα Σακελλαράκου

Γενική Γραμματέας του Δήμου Ανατολικής Μάνης αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Σακελλαράκου.

Με απόφαση που υπογράφηκε από τον δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η κ. Σακελλαράκου θα συνεχίσει την καριέρα της στο πλευρό της δημοτικής αρχής Ανατολικής Μάνης. 

Όσοι γνωρίζουν καλά την ίδια και την επαγγελματική της πορεία, θεωρούν δεδομένο ότι η συνεισφορά της στο έργο του δημάρχου θα είναι σημαντική, ενώ θα συνδράμει ουσιαστικά στην επίλυση προβλημάτων.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης για πρώτη φορά αξιοποιεί τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο δήμο, διορίζοντας ένα πρόσωπο με πολυετή και αναγνωρισμένη πείρα στα διοικητικά και αυτοδιοικητικά, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού των Υπηρεσιών του δήμου και την υποβοήθηση του δημοτικού έργου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland