Χορήγηση άδειας τραπεζοκαθισμάτων στη Σπάρτη

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 15:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χορήγηση άδειας τραπεζοκαθισμάτων στη Σπάρτη

Μετά την «ψήφιση κανονισμού για τη χρήση & λειτουργία των οδών, πλατειών & λοιπών κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Σπάρτης», ο Δ. Σπάρτης ενημερώνει πως οι χορηγούμενες άδειες ισχύουν έως το τέλος Δεκεμβρίου του έτους που εκδόθηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, αιτήσεις χορήγησης άδειας κοινοχρήστου χώρου  για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων υποβάλλονται το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, για το οποίο ζητείται η χρήση.

Επειδή λόγω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, τα  καταστήματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος παρέμειναν κλειστά, παρατείνεται  η  προθεσμία  υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση  άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων  του  έτους  2021,    μέχρι 31/3/2021.

Υπενθυμίζονται τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση:
- Άδεια λειτουργίας καταστήματος
- Φωτοτυπία τελευταίας άδειας κοινοχρήστου χώρου
- Απόδειξη ταμιακής μηχανής από το οποίο προκύπτει το ΑΦΜ
- Δημοτική ενημερότητα
- Τοπογραφική αποτύπωση(καταστήματα υγειονομικού & περίπτερα)
- Σκαρίφημα(για καταστήματα εμπορίου)
- Υπεύθυνη δήλωση (στην περίπτωση που απαιτείται)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia