Στ. Αραχωβίτης: «Στήριξη της εργασίας σήμερα και όχι όταν θα είναι αργά»

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2021 11:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στ. Αραχωβίτης: «Στήριξη της εργασίας σήμερα και όχι όταν θα είναι αργά»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας κ. Νίκο Μηνακάκη είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου , αφού εξέφρασε τα προβλήματα και την αγωνία των εργαζομένων και των ανέργων, είχε μια εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Αραχωβίτη.
 
Ο κ. Μηνακάκης μετέφερε τον προβληματισμό του για τον κλυδωνισμό των εργασιακών σχέσεων και την κλιμακούμενη ανεργία στον τόπο μας. Πρότεινε την οριζόντια ενίσχυση των ανέργων που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, με πρόγραμμα στήριξης πέραν του Ταμείου Ανεργίας, που καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος αυτών.
 
«Η Κυβέρνηση προσγειώνεται τώρα στην πεζή πραγματικότητα των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης, με τις πολλαπλές επιπτώσεις στα δημοσιονομικά της χώρας, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, την απασχόληση και τα εισοδήματα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.
 
Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την ουσιαστική και αναλυτική ενημέρωση. «Ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα θέματα μπορεί να υπάρξει μόνο με τη συνεργασία όλων μας. Η Κυβέρνηση, με τις πολιτικές της, αρνείται να στηρίξει την πραγματική οικονομία, την εργασία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οδηγώντας την κοινωνία σε ύφεση, λουκέτα και διόγκωση της ανεργίας που μας γυρνά πίσω στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia