«Υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, αλλά όχι με κίνδυνο για την οικονομική βιωσιμότητα του δήμου»

Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, αλλά όχι με κίνδυνο για την οικονομική βιωσιμότητα του δήμου»

Επί του προσχεδίου Τεχνικού Προγράμματος Έργων του Δήμου  Σπάρτης έτους  2021 κι επί του προσχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Σπάρτης έτους 2021, ο δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας σχολίασε: «Η Σπάρτη εδώ και 40 χρόνια δεν έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις, και έχει μείνει πίσω σε μια σειρά από υποδομές ‘καθημερινότητας’!

Δεν υπάρχει ένα τετραγωνικό μέτρο -τρόπος του λέγειν- στα 1200 τετραγωνικά χιλιόμετρα του Δήμου που να μην χρειάζεται κάποια επισκευή ή αναβάθμιση!

Οι απαιτήσεις των δημοτών για βελτιώσεις είναι εύλογες, αλλά και υπερπολλαπλάσιες όλων των εισπράξεων του Δήμου!

Για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια μπαίνουν μπρος τόσα έργα- μικρά και μεγάλα, αλλά βασισμένα σε σωστές μελέτες!

Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Δούκας, «αυτή η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει και στα τεχνικά και στα αναπτυξιακά έργα και στα θέματα πρόνοιας και στήριξης των πιο αδύνατων.

Αλλά δεν θα θέσει σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου! Δεν θα ακολουθήσει παροχολογικές πρακτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα και ‘τρόϊκες’!  Θα κάνει αυτά που μπορεί να κάνει και δεν θα κάνει αυτά που οδηγούν σε αδιέξοδα!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland