Επίσκεψη Αραχωβίτη στις δομές Υγείας της νότιας Λακωνίας

«Ανεκτίμητη η αξία της δημόσιας περίθαλψης»

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 16:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Αραχωβίτη στις δομές Υγείας της νότιας Λακωνίας

Με τη συνοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επισκέφτηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Υγείας Νεάπολης και το Αγροτικό Ιατρείο Ελαφονήσου, ο βουλευτής Λακωνίας του κόμματος Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο κ. Αραχωβίτης όπου είχε συναντήσεις με γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους καθώς και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Νεάπολης Ι. Μιχαλέτο, τη Δήμαρχο Ελαφονήσου Ε. Λιάρου και τον αντιδήμαρχο Ελαφονήσου Α. Αρώνη.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος της πανδημίας, τα πραγματικά προβλήματα του συστήματος υγείας και οι ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και εξοπλισμό.
Συζητήθηκαν επίσης, το θέμα στιγμιογράφησης των τεστ, ενώ επισημάνθηκε η διαπίστωση ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στηρίζεται περισσότερο σε πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρά από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας.

«Η συγκυρία της πανδημίας ανέδειξε την ανεκτίμητη αξία της δημόσιας περίθαλψης και την ανάγκη να δρομολογηθεί μια γενναία επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές στο Ε.Σ.Υ. με ταυτόχρονη μισθολογική και εργασιακή αναβάθμιση του προσωπικού του και να μη μείνουμε μόνο στο χειροκρότημα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

«Ευχαριστούμε θερμά τους ήρωες εργαζόμενους για την αυταπάρνηση και την συνέπεια τους», ολοκλήρωσε ο κ. Αραχωβίτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia