Τεστ κορωνοϊού από την ΠΕ Λακωνίας στο Νοσοκομείο Μολάων

Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 14:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τεστ κορωνοϊού από την ΠΕ Λακωνίας στο Νοσοκομείο Μολάων

Στην παράδοση 400 τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) του κορωνοϊού προέβη ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων Κωνσταντίνο Κορωνιό, κατά την επίσκεψή του στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Τα εν λόγω τεστ διατίθενται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε νοσηλευτικές δομές, προκειμένου να εξετάζονται προληπτικά οι εργάτες γης, που απασχολούνται στις αγροτικές εργασίες, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες του διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων και ξεναγήθηκε στην Νοσηλευτική Μονάδα, όπου διαπίστωσε την καλή δουλειά και προσπάθεια που γίνεται από όλους τους εργαζομένους, αλλά και από την διοίκηση του Νοσοκομείου, προκειμένου να παρέχονται ποιοτικές ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες στους πολίτες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia