Συγκέντρωση τροφίμων για τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 11:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωση τροφίμων για τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης

Το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να δοθούν σε οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.
   
Ο Ε.Ε.Σ τμήμα Σπάρτης παρά τις δυσκολίες  συνεχίζει σταθερό το έργο του, προσφέροντας σε ολόκληρη την Λακωνία.
Μπορούμε όλοι μαζί να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια του, χαρίζοντας μια μικρή νότα χαράς σε πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες γιορτές.
 
Η παράδοση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 13:00, μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού (Βρασίδου 133). Για να παραδώσουμε τα τρόφιμα, μπορούμε να μετακινηθούμε με τον κωδικό 4-Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.
 
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι τα εξής: Γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού, άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά.
Υπενθυμίζουμε ότι κυκλοφορούμε πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 και δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.
 
Αξίζει να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια.
Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης την πρωτοβουλία ανέλαβαν τα ΜΜΕ Λακωνίας ιστοσελίδες SpartaVoice.gr, lakonikos.gr και «Λακωνικός Τύπος» Ανεξάρτητη Ημερήσια Εφημερίδα

129690499 375377346868565 1026033899308162572 n

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος