Στρατηγική συνεργασία του Πανεπιστημίου Nότιγχαμ με τον Δ. Σπάρτης

Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 11:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στρατηγική συνεργασία του Πανεπιστημίου Nότιγχαμ με τον Δ. Σπάρτης

Σε 15ετές μνημόνιο συνεργασίας κατέληξαν Δήμος Σπάρτης και Κέντρο Σπαρτιατικών και Πελοποννησιακών Σπουδών (CSPS) του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ. Στόχος είναι η ενίσχυση των ερευνητικών δεσμών, με σκοπό να προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία και την αρχαιολογία της Σπάρτης.

 Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Χρυσάνθη Γάλλου, Καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Νότγχαμ και διευθύντρια του Κέντρου Σπαρτιατικών και Πελοποννησιακών Σπουδών «αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή, που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την πόλη της Σπάρτης, έτσι ώστε να προάγουμε την Σπαρτιάτικη ιστορία, την κουλτούρα αλλά και την προσφορά της στην μοντέρνα πολιτική και πνευματική σκέψη, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Την παραπάνω συμφωνία χαιρετίζει ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος