29 κρούσματα κορωνοϊού στη μονάδα Πολεμικής Αεροπορίας της Τρίπολης

Δύο σμηνίτες στο νοσοκομείο

Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2020 15:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
29 κρούσματα κορωνοϊού στη μονάδα Πολεμικής Αεροπορίας της Τρίπολης

Αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, από τους 824 νεοσύλλεκτους έχουν εντοπιστεί 29 θετικοί στον Covid-19, οι οποίοι βρίσκονται απομονωμένοι σε θάλαμο της μονάδας στην Τρίπολη.  

Δύο εκ των νεοσύλλεκτων σμηνιτών νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Τρίπολης και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ). Η κλινική κατάσταση και των δύο Σμηνιτών είναι σταθερή σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Οι περισσότεροι από τους 29 προσβληθέντες είναι ασυμπτωματικοί, ενώ κάποιοι εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.

Οι νεοσύλλεκτοι παρουσιάστηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης στις 16 και 17 Νοεμβρίου και διανύουν τη φάση της εκπαίδευσης, ενόψει και της ορκωμοσίας τους που είναι προγραμματισμένη για τις 10-11 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθεί κανονικά, τηρώντας αυξημένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος