Νίκας: «Καλά σημάδια στην Περιφέρεια ως προς τον κορωνοϊό»

Δύο ακόμα κρούσματα στη Λακωνία

Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2020 17:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νίκας: «Καλά σημάδια στην Περιφέρεια ως προς τον κορωνοϊό»

«Ο χρόνος που θα λήξει το lockdown, το οποίο έχει επιβληθεί πανελλαδικά για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού, είναι αποκλειστικό θέμα της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ με τις αποφάσεις των οποίων συντασσόμαστε, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής που εφαρμόζεται». Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην υπηρεσιακή σύσκεψη που είχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώνεται σχετική ύφεση.

«Διαπιστώνουμε καλά σημάδια, αλλά αυτό επ’ ουδενί σημαίνει εφησυχασμό ή χαλάρωση, τόσο από την πλευρά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όσο και από την πλευρά των πολιτών», δήλωσε ο περιφερειάρχης για να καταλήξει τονίζοντας: «Ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται, καθώς μπορεί να υπάρχουν αδιάγνωστοι ασυμπτωματικοί ή και διαπιστωμένα προσβεβλημένοι οι οποίοι, δυστυχώς, δεν έχουν ενημερώσει τις Αρχές».

Τα κρούσματα
της Δευτέρας
Όσον αφορά τα κρούσματα Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 30/11 καταγραφήκαν ακόμα 25, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 1.791. Αναλυτικά, καταγράφηκαν: στην ΠΕ Αργολίδας 8, στην ΠΕ Αρκαδίας 8, στην ΠΕ Κορινθίας 3, στην ΠΕ Λακωνίας 2 και στην ΠΕ Μεσσηνίας 4.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος