Ποδηλατοπορεία Σπάρτη-Βορδόνια κι επιστροφή οργανώνει ο ΕΟΣ

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 14:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδηλατοπορεία Σπάρτη-Βορδόνια κι επιστροφή οργανώνει ο ΕΟΣ

Ποδηλατική εξόρμηση πραγματοποιεί, για τα μέλη του, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στη διαδρομή  Σπάρτη-Καραβάς-Βορδόνια (θέση Καμάρες)-Σπάρτη (μήκος διαδρομής: περ. 20 χλμ.).

Η διαδρομή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου που έχει ευρεία δράση και ενδιαφέροντα και επιδιώκει να ενθαρρύνει τον κόσμο να έχει συνεχή επαφή με τη φύση και να ασκείται, σε ένα περιβάλλον που του χαρίζει απλόχερα αυτή τη δυνατότητα. Εντάσσεται, επίσης, στο σκεπτικό ανάπτυξης σύντομων χρονικά δραστηριοτήτων τα απογεύματα και υπόσχεται συνέχεια.

Ώρα και τόπος συνάντησης έχουν οριστεί στις 4:15΄ μμ στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (άγαλμα Λεωνίδα), όπου οι συμμετέχοντες θα μεταβούν με τα ποδήλατά τους, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις για την προστασία όλων.

Συνιστάται έντονα η χρήση κράνους και φώτων θέσης, εμπρός και πίσω, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, ενώ προτείνεται ο εξοπλισμός με αντιανεμικά ρούχα.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Δημήτρης Ρηγάκος (6978763133) και Παναγιώτης Παππάς (τηλ. 6945832701).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος