Στην 1η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 η Ζαφ. Κακαλέτρη

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 18:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην 1η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 η Ζαφ. Κακαλέτρη

Η υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Λακωνία, Ζαφειρία Κακαλέτρη, αναδείχθηκε ως εκπρόσωπος του νομού στην 1η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25.

Όπως δήλωσε η ίδια, «είναι μεγάλη τιμή, και βέβαια μεγάλη ευθύνη, για μένα η στήριξη των μελών του ΜέΡΑ25 της Λακωνίας για την εκπροσώπησή μας στην 1η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25, η οποία θα έχει διάρκεια ως τον Μάιο του 2021.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνοδοιπόρους που εξελέγησαν πανελλαδικά και σε όλους και όλες που ήταν υποψήφιοι, γιατί η συμμετοχή είναι η βασική νίκη της Δημοκρατίας!

Άλλωστε, η γόνιμη επικοινωνία μεταξύ όλων των μελών σε κάθε μικρή και μεγάλη ομάδα, είναι το κλειδί για να προχωρήσουμε την πρωτότυπη, ειδικά για τα δεδομένα της Ελλάδας, πορεία του ΜέΡΑ25, ακόμα πιο μπροστά.

Για να δημιουργούμε το καινούριο, αυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα μας για τη νέα της σελίδα, που θα δίνει βήμα προόδου και θα προστατεύει ισότιμα όλους τους πολίτες της, χωρίς αποκλεισμούς.  Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!

Κι επιτρέψτε μου μόνο να ευχαριστήσω λίγο πιο ειδικά την Αριάννα Βαγουρδή, με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο την πρώτη φορά που κάλεσα στα γραφεία του ΜέΡΑ25 πέρυσι τον Ιούνιο μετά τις Ευρωεκλογές, γιατί με βοήθησε να συνειδητοποιήσω οτι η συμμετοχή, για ένα σημαντικό όραμα, όσο λίγο χρόνο κι αν πιστεύουμε οτι έχουμε στην καθημερινότητά μας, είναι εφικτή, αξίζει, και μάς δίνει έμπνευση για να μη σταματάμε μέχρι το όραμα να το κοιτάξουμε στα μάτια».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος