Βέρδος για κορωνοϊό: «Παίρνουμε μέτρα, συνιστάται ψυχραιμία»

Η τοποθέτηση του δημάρχου Ευρώτα για τα κρούσματα Covid-19 στην περιοχή

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 17:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βέρδος για κορωνοϊό: «Παίρνουμε μέτρα, συνιστάται ψυχραιμία»

Στη λήψη μέτρων προχωρά ο Δ. Ευρώτα μετά την καταγραφή δύο νέων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην επικράτεια του δήμου, όπως αποκάλυψε πρώτος ο «Λακωνικός Τύπος». Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, «ο δήμος βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία όλων των συμπολιτών μας. Για τον λόγο αυτό θα επαναληφθούν απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, δημοτικά κτίρια, καθώς επίσης και σε χώρους συνάθροισης εργατών γης.

Κύριο μέλημα μας είναι να αποτραπεί ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού και καλούμε όλους τους δημότες μας να τηρούν αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη. Συνιστάται ψυχραιμία και έγκυρη ενημέρωση μόνο από επίσημους φορείς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος