Λειτουργία πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου στην Ελαφόνησο

Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 17:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λειτουργία πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου στην Ελαφόνησο

Στο πλαίσιο του αντιπυρικού σχεδιασμού του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2020, ο Δήμος Ελαφονήσου αιτήθηκε την ένταξη πυροσβεστικού οχήματος 24ης περιπολίας κατά την τρέχουσα περίοδο. Την 10η Απριλίου, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά, εγκρίθηκε η ίδρυση πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου στο λακωνικό νησί, με σκοπό να λειτουργήσει κατά την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 10 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του πυροσβεστικού εποχικού κλιμακίου, που είχε ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Η δήμαρχος του νησιού, κ. Ευσταθία Λιάρου, ευχαρίστησε δημόσια και θερμά τον Ν. Χαρδαλιά, τόσο για την παρουσία του κατά την περσινή καταστροφική πυρκαγιά, όσο και για την απόφασή του περί ίδρυσης του Πυροσβεστικού Εποχικού Κλιμακίου στην Ελαφόνησο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών