Ικανοποιημένοι οι βουλευτές της ΝΔ από την επίσκεψη Μενδώνη

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 20:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ικανοποιημένοι οι βουλευτές της ΝΔ από την επίσκεψη Μενδώνη

Στο πλευρό της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, κατά τη διήμερη επίσκεψή της στη Λακωνία, βρέθηκε ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, ο οποίος τη συνόδευσε και παρακολούθησε από κοντά τις παρεμβάσεις και κατευθύνσεις που αυτή έδωσε. Στο τέλος της περιοδείας, ο κ. Δαβάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε «την αισιοδοξία που δημιουργούν οι κατευθύνσεις που η κ. Μενδώνη έδωσε στις υπηρεσίες του υπουργείου, καθώς και την σταθερή πολιτική της βούληση να προχωρήσουν πιο γρήγορα τα προγραμματισμένα αρχαιολογικά έργα στη Λακωνία».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος επίσης συνόδευε τη Λ. Μενδώνη, δήλωσε ότι «η παρουσία της υπουργού Πολιτισμού στη Σπάρτη δείχνει το ενδιαφέρον της για την προώθηση των έργων Πολιτισμού και την απρόσκοπτη εκτέλεση και ολοκλήρωσή τους! Επισκεφθήκαμε το Αρχαίο Θέατρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον χώρο του ΦΙΞ, όπου θα ανεγερθεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο».

Πριν την αναχώρησή της, η υπουργός Πολιτισμού δεσμεύθηκε να επανέλθει στη Λακωνία για να επισκεφθεί και άλλα μνημεία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος