Επιδρομή της ΕΛΑΣ απέφερε 18 συλλήψεις στη Λακωνία

Στη «φάκα» 75 άτομα σε όλη την Πελοπόννησο

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιδρομή της ΕΛΑΣ απέφερε 18 συλλήψεις στη Λακωνία

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/8 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 1.002 άτομα, εκ των οποίων τα 732  ήταν ημεδαποί και τα 270 αλλοδαποί, καθώς και σε 851 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 122 άτομα, από τα οποία 69 ήταν ημεδαποί και 53 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 75 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, δύο ημεδαποί για ναρκωτικά, ένας αλλοδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, ένας  ημεδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, τρεις ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κι επτά αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν συνολικά 275 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: α) μικροποσότητα κάνναβης στην Αργολίδα, β) μικροποσότητα ηρωίνης στην Κορινθία, γ) συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), ποσότητα κάνναβης βάρους 8,24 γραμμάρια, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, τσιγαριλίκι και τρίφτης κάνναβης, καθώς και προϊόντα παραεμπορίου στη Λακωνία, δ) ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων, 51  ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης. καθώς και προϊόντα παραεμπορίου στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος