Στην Ελαφόνησο περιόδευσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Ελαφόνησο περιόδευσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, κλιμάκιο του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» Λακωνίας μαζί με τον βουλευτή Λακωνίας, Σταύρο Αραχωβίτη, συναντήθηκε με τη δήμαρχο Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, τους αντιδημάρχους Χρύσα Κοντραφούρη και Αντώνη Αρώνη, καθώς και τη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Μέντη και συζήτησαν για τις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας, τα νέα προβλήματα που ανέκυψαν, καθώς και τις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Ελαφονήσου το επόμενο διάστημα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει ο δήμος και συγκεκριμένα την τακτοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και την εξομοίωση της χερσαίας ζώνης, το βιολογικό καθαρισμό και το θέμα των απορριμμάτων, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα με τον δρόμο προς τον υποσταθμό που, ενώ έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από το 2018 δεν έχει εκτελεστεί το έργο.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τα καταστήματα της περιοχής και συζήτησαν με τους εργαζομένους, τους καταστηματάρχες και τους πολίτες για την ανάγκη άμεσων, εμπροσθοβαρών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού. Επίσης, συνομίλησαν με ψαράδες του νησιού «για τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση,  παρά τις εξαγγελίες», όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο καφέ με φίλους και συντρόφους στο όμορφο νησί της Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος