Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Μάνης

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 08:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Μάνης

Δια ζώσης θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 7:30΄ μμ στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΝΠ ΟΚΠΑΠΑ, επί της οδού Βασιλέως Παύλου στο Γύθειο.

Η συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έχει στην ατζέντα της τα παρακάτω θέματα:
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για μίσθωση φωτοτυπικών μηχανημάτων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για την προμήθεια ασύρματων καμερών.
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για συντήρηση επισκευή αλιευτικού σκάφους
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για έξοδα κηδείας υπαλλήλων.
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων προς κάλυψη εκτάκτων και επιτακτικών τους αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του  κορωνοϊού COVID – 19.
- Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.
- Σχετικά με παραχωρήσεις αιγιαλού και παραλίας στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, έτους 2020.
- Ορισμός ενός Δ.Σ. για συμμετοχή στην επιτροπή της παρ.5 ου άρθ. 186 του Ν. 3463/2006.
- Ορισμός μέλους επιτροπής κατάρτισης Ετησίου Μητρώου Αρρένων γεννηθέντων έτους 2019.
- Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο Δήμο Ανατολικής Μάνης κατά το σχολικό έτος 2020 – 21.
- Έγκριση της υπ’ αριθμ. 26/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Μ.
- Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 50/2020 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης, περί υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», Άξονας Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» στην πρόσκληση με τίτλο «Διαχείριση Οικιακών απορριμμάτων Δήμου Ανατολικής Μάνης»
- Ανάκληση της υπ ́ αριθμ. 49/2020 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης, Περί υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», Άξονας Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» στην πρόσκληση με τίτλο «Βελτίωση, ανάδειξη, αναβάθμιση έργων πολιτιστικής κληρονομιάς».
- Ανάκληση της υπ ́ αριθμ. 51/2020 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης, Περί υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», Άξονας Προτεραιότητας 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» στην πρόσκληση με τίτλο «Κατασκευή / Βελτίωση Υποδομών Άθλησης».
- Ανάκληση της υπ ́ αριθμ. 52/2020 Α.Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης, Περί υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος», Άξονας Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» στην πρόσκληση με τίτλο «Βελτίωση, Ανάδειξη, Αναβάθμιση Έργων Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος