Ενισχύεται με νέες μόνιμες θέσεις ιατρών το Νοσοκομείο Μολάων

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 15:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενισχύεται με νέες μόνιμες θέσεις ιατρών το Νοσοκομείο Μολάων

Έξι θέσεις μονίμων ιατρών (παθολόγος, καρδιολόγος, 2 χειρουργοί, αιματολόγος και ορθοπεδικός) εγκρίθηκαν την Τρίτη 14/7 από το Υπουργείο Υγείας, με στόχο την ενδυνάμωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, έπειτα από σχετικές ενέργειες της διοίκησης.

Την δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε προκήρυξη 20 θέσεις ιατρών για το νοσοκομείο της νότιας Λακωνίας.

Όπως επισημαίνει ο διοικητής της ΝΜ Μολάων Κ. Κορωνιός, «με πίστη και επιμονή στο στρατηγικό μας πλάνο, ενδυναμώνουμε το νοσοκομείο μας με ιατρικό προσωπικό!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομείου μας με νέο ιατρικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τον υψηλότερο ρυθμό στελέχωσης την τελευταία 20ετία!

Δίνουμε μαζί αυτή τη μάχη, στηρίζουμε τον πληθυσμό της περιοχής, κάνουμε -και θα κάνουμε -ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε! Τα καλύτερα έρχονται!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος