Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού και ΤΟΔΑ Σπάρτης

Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού και ΤΟΔΑ Σπάρτης

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα τη Σπάρτη, προχώρησαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

«Με το μνημόνιο και την από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας με ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών, συνεργειών και καινοτόμων προγραμμάτων, διανοίγονται νέες προοπτικές για την επιστήμη του Αθλητισμού και τους αθλητικούς επιστήμονες στην χώρα μας και καλύπτεται η ανάγκη ενίσχυσης και ενθάρρυνσης της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΤΟΔΑ και μεταξύ άλλων προστίθεται: «Ο αποτελεσματικός στρατηγικός σχεδιασμός, η μεθοδικότητα και η επιμονή στην αναζήτηση και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων όταν συνδυάζονται με γνώση και όραμα οδηγούν σε δυναμικές και πρωτοπόρες συνεργασίες που διαμορφώνουν τις αυριανές εξελίξεις στο χώρο της διοίκησης του αθλητισμού».

Τέλος, όπως αναφέρεται, «το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, το πρώτο και μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα στη χώρα που προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές σε όλα τα πεδία του σύγχρονου Sport Management, πρωταγωνιστεί στη χάραξη και υλοποίηση της εθνικής στρατηγικής για τον αθλητισμό σε εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland