Ελεγχόμενη είσοδος στα δικαστήρια Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 06 Ιούνιος 2020 09:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ελεγχόμενη είσοδος στα δικαστήρια Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Η νέα κανονικότητα που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει ορατές τις προεκτάσεις της σε ευρύ φάσμα της δημόσιας ζωής.

Έτσι, μετά την καραντίνα, έγινε επανεκκίνηση των δικαστικών εργασιών και στο Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, ωστόσο υποχρεωτική είναι η θερμομέτρηση και η χρήση μάσκας για όσους εισέρχονται στο κτίριο ως «ασπίδα» κατά του covid-19. Στην κατεύθυνση αυτή, σημαντική είναι η συμβολή και η βοήθεια των εθελοντών του Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης.

Χαρακτηριστικό είναι το φωτογραφικό υλικό με τις ερυθροσταυρίτισσες «επί τo έργον», ενώ διακρίνεται και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτης Κομνηνός.

Φωτο: Mimika Lada (FB)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα