Επανυποβολή αιτήσεων για προνοιακά επιδόματα στον Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 12:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανυποβολή αιτήσεων για προνοιακά επιδόματα στον Δ. Σπάρτης

Το Κέντρο Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η επανυποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα 1) ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και 2) επίδομα στέγασης αναδιαμορφώνεται, όπως αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα. Οι επανυποβολές των αιτήσεων μοιράζονται στους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο κατά σειρά παλαιότητας.

Ειδικότερα:
-  Για αρχική επανυποβολή τον Μάρτιο 2020 (έγκριση Σεπτέμβριος 2019), ο μήνας επανυποβολής ορίζεται ο Μάιος 2020.
-  Για αρχική επανυποβολή τους μήνες Απρίλιο και Ιούνιο 2020 (έγκριση Οκτώβριος και Δεκέμβριος 2019), ο μήνας επανυποβολής ορίζεται ο Ιούνιος 2020.
-  Για αρχική επανυποβολή τους μήνες Μάιο και Ιούλιο 2020 (έγκριση Νοέμβριος 2019 και Ιανουάριος 2020), ο μήνας επανυποβολής ορίζεται ο Ιούλιος 2020.

Υπενθυμίζεται ότι: α) Σε περίπτωση που υποβληθεί εντός του Μαΐου νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά, β) Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης, γ) Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους για ένα ή δύο μήνες κατά περίπτωση.

Στα πλαίσια προστασίας των πολιτών και των εργαζομένων από τη διάδοση του κορονοϊού, η αρμόδια Υπηρεσία του Δ. Σπάρτης ενημερώνει ότι θα δέχεται κοινό μόνο κατόπιν ραντεβού κι εφόσον το αίτημα δεν δύναται να διεκπεραιωθεί τηλεπικοινωνιακά. Η ενημέρωση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των αιτήσεων και άλλες διευκρινίσεις θα γίνονται αποκλειστικά τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Κοινότητας  στα τηλ. 2731361240-241-242 και το Αυτ. Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στο 2731022226 (εσ. 120,121,122,123,124).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland