Εργασίες εξυγίανσης του χώρου φύλαξης αδέσποτων του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τι περιλαμβάνει η παρέμβαση

Εργασίες εξυγίανσης του χώρου φύλαξης αδέσποτων του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού της βλάστησης, των λιμνάζοντων υδάτω,ν καθώς και οι εργασίες συντήρησης του συστήματος καταιονισμού ενώ ολοκληρώθηκε και η συντήρηση του σκιάστρου στους χώρους φιλοξενίας και φύλαξης αδέσποτων ζώων του Δήμου Σπάρτης σε Αγία Κυριακή και Ξηροκάμπι, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν και νέα σκίαστρα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου, οι δαπάνες υπηρεσίας κτηνιάτρου και προμήθειας κτηνιατρικών φαρμάκων, αυξήθηκαν ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη υγειονομική φροντίδα.

Με την προσωπική μέριμνα του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Καρλαύτη και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των εθελοντών του καταφυγίου αλλά και με τη συνεχή συνεργασία και επικοινωνία όλων των θεσμικών αρχών, ο δήμος εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τους αδέσποτους, τετράποδους φίλους μας. Μάλιστα, η πρόσφατη θετική έκθεση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο φύλαξης, αποτελεί ένα επιπλέον ηθικό κίνητρο ικανοποίησης για την συνέχιση της προσπάθειας εξυγίανσης του καταφυγίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα