«Άδικες και εξοντωτικές οι σχεδιαζόμενες αυξήσεις της ΔΕΥΑΣ»

Το δικό σας σχόλιο

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άδικες και εξοντωτικές οι σχεδιαζόμενες αυξήσεις της ΔΕΥΑΣ»

Ήδη πληρώνω 150 ευρώ το χρόνο, χωρίς κήπους, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εμφιαλωμένο νερό ως πόσιμο, αφού πέρασα εφιαλτικά χρόνια με συχνές διακοπές νερού, εν μέσω καύσωνα αρκετές από αυτές, μια υπερτιμολόγηση λόγω κατεστραμμένου υδρόμετρου  που έγραφε ό,τι ήθελε, την οποία απέτρεψα αφού έγινε επιτόπιος έλεγχος από συνεργείο και αντελήφθησαν οι αρμόδιοι το δικαιότατο αίτημα μου.

Γενικά, τραυματικές παραμένουν οι εμπειρίες μας από τη ΔΕΥΑΣ εδώ στον Κεφαλά, τώρα θα λάβουν και τρομοκρατικά χαρακτηριστικά!

Η αύξηση που σχεδιάζεται είναι εξωφρενική και απλά προετοιμάζει την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Αυτή η κακή διαχείριση, όλων αυτών των χρόνων, έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμα! Όλοι ξέρουμε ποιοί είχαν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας και την έριξαν στο γκρεμό. Ας λογοδοτήσουν κάποτε από το να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο…!

Κύριοι μου, έχετε φωτογραφηθεί! Θα έπρεπε να έχετε και στοχοποιηθεί για την ανεπάρκειά σας στο επιχειρείν, αλλά η φτωχή αγροτική οικογένεια με τις αγροτικές συντάξεις πείνας δεν έχει κακία… Έμαθε να ζει δύσκολα και να αρκείται στα ελάχιστα. Δεν πορεύεται στη ζωή με τη μνησικακία, αλλά με το παράπονο της άδικης προσαύξησης που δεν της έπρεπε!

Χρηστάκης Ιωάννης
φιλόλογος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα