Επίσκεψη Π. Νίκα στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 14:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Π. Νίκα στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Την πόλη της Σπάρτης επισκέφθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Αρχικά, βρέθηκε στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας όπου συναντήθηκε με τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Θεόδωρο Βερούτη και Νίκωνα Τζινιέρη, καθώς επίσης και με τους διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, έχοντας στην ατζέντα των συζητήσεων σημαντικά και επίκαιρα ζητήματα. Μεταξύ αυτών, οι αυξημένες -λόγω των άσχημων συγκυριών- απαιτήσεις του τομέα υγείας και πρόνοιας, αλλά και ακόμη, η αποπληρωμή ενταλμάτων προκειμένου να κινηθεί η αγορά, τα θέματα των εξαγωγών και της μεταφοράς των μαθητών.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Νίκο Καλογεράκο και με αρκετά ακόμα στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για το τιτάνιο έργο που επιτελούν αυτές τις δύσκολες στιγμές για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος