Καταθέτουμε άποψη για την κίνηση στην πόλη

Συμπλήρωση ερωτηματολογίων για το ΣΒΑΚ Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 09:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταθέτουμε άποψη για την κίνηση στην πόλη

Συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχοντας σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της, ο Δήμος Σπάρτης έχει ήδη αναθέσει την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του δημόσιου χώρου. Στην ιστοσελίδα www.svak.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα εν λόγω σχέδια.

Οι καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της πόλης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση βιώσιμης κινητικότητας μέσα στην πόλη και οι απόψεις τους είναι απαραίτητο να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους μελετητές του σχεδίου. Για τον λόγο, ο Δ. Σπάρτης καλεί τους κατοίκους της  Σπάρτης και των περιχώρων να συμπληρώσουν, μέσω διαδικτύου, σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορούν να αναζητήσουν εδώ και στη συνέχεια να συμπληρώνουν το «Ερωτηματολόγιο μετακινήσεων κατοίκων». Οι γονείς μαθητών που μετακινούνται στην πόλη μπορούν,  επιπροσθέτως, να συμπληρώσουν το «Ερωτηματολόγιο γονέων».

Τα στοιχεία των ερωτηματολογίων συλλέγονται ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας, ο δε  χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος