Επτά συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Συνολικά 33 στην Πελοπόννησο

Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 15:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επτά συλλήψεις σε «σκούπα» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/3, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 452  άτομα, εκ των οποίων τα 358 ήταν ημεδαποί και τα 94 αλλοδαποί, καθώς και σε 330 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 59 άτομα, από τα οποία 36 ήταν ημεδαποί και 23 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 33 άτομα. Στη Λακωνία, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε επτά άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, κατά την επιδρομή της ΕΛΑΣ στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 47 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος στην Αργολίδας και μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών