Έκκληση του «Πλήθωνα» για εθελοντική αιμοδοσία

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος

Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 09:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκκληση του «Πλήθωνα» για εθελοντική αιμοδοσία

Να δείξουν αλληλεγγύη, προσφέροντας εθελοντικά αίμα, καλεί το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ», τους εθελοντές αιμοδότες του, τα μέλη του, τους γονείς και κηδεμόνες αλλά και κάθε ενεργό πολίτη, «μπροστά σ΄ αυτή την πρωτόγνωρη για τον σύγχρονο κόσμο πανδημία του κορονοϊού (Covid-19) ο οποίος προσβάλλει ακόμη και την προσωπική μας ελευθερία».

Προκειμένου να διασφαλισθεί η επάρκεια σε αίμα, το Νοσοκομείο Σπάρτης διενεργεί αιμοληψίες στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας (Αγ. Νίκωνος 124). Η αιμοληψία γίνεται καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και μόνο με ραντεβού στο τηλέφωνο 27310-93163.

«Οι ιδιαίτερες αυτές συνθήκες μάς καλούν όλους να πράξουμε το σωστό, αντιλαμβανόμενοι ότι βρισκόμαστε σ΄ έναν κόσμο όπου δεν περισσεύει κανένας μας», σημειώνει ο «ΠΛΗΘΩΝ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα