Εκ περιτροπής εργασία για τους υπαλλήλους του Δ. Ευρώτα

Με απόφαση δημάρχου

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 10:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκ περιτροπής εργασία για τους υπαλλήλους του Δ. Ευρώτα

Την καθιέρωση της εκ περιτροπής εργασίας με δυνατότητα εξ αποστάσεως παροχής εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου Ευρώτα αποφάσισε ο δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος λόγω κορονοϊού.

Με ευθύνη των οικείων προϊσταμένων και λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων που δύνανται να εργαστούν, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στην υπηρεσία, είτε εξ αποστάσεως παροχή εργασίας (τηλεργασία), καθώς επίσης την αποστολή, τις αρμοδιότητες και το αντικείμενο έκαστης οργανικής μονάδας, θα  συγκροτηθούν ομάδες προσωπικού που θα παρέχουν εκ περιτροπής εργασία και εργασία εξ αποστάσεως.

Για τον καθορισμό των ομάδων λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των υπηρετούντων υπαλλήλων, στο οποίο δεν συνυπολογίζονται οι ευπαθείς ομάδες, οι τελούντες σε άδεια ειδικού σκοπού, καθώς και οι υπάλληλοι οι οποίοι απουσιάζουν ήδη με μακροχρόνια άδεια.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω μέτρο θα ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών