Νέος υποδιοικητής e-ΕΦΚΑ ο Λάκωνας Επαμεινώνδας Ατσαβές

Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 13:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος υποδιοικητής e-ΕΦΚΑ ο Λάκωνας Επαμεινώνδας Ατσαβές

Νέος υποδιοικητής του e-ΕΦΚΑ ανέλαβε ο Λάκωνας Επαμεινώνδας Ατσαβές. Ο στενός συνεργάτης του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης πάνω από 20.000 αιτήσεων για τις συντάξεις του Δημοσίου.

Ειδικότερα, ο κ. Ατσαβές αναλαμβάνει τα θέματα της Διεύθυνσης Διευθέτησης Αναφορών, της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης Αυτοτελών Κλάδων Επικουρικής και Εφάπαξ της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου.

Έτσι ο νέος e-ΕΦΚΑ παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά με δεδομένη και την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Επαμεινώνδας Ατσαβές είναι γιος του γνωστού και βραβευμένου (για λογοτεχνικά έργα του) φιλολόγου Γεωργίου Ατσαβέ. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με ειδίκευση στο ελληνικό κοινωνικόασφαλιστικό δίκαιο, το διεθνές και ευρωπαϊκό ασφαλιστικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, το δημοσιοϋπαλληλικό και συνταξιοδοτικό δίκαιο και το δίκαιο ακινήτων. Νομικός Σύμβουλος στον ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) από τον Φεβρουάριο του 2010 και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τον Ιούλιο του 2019.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα