Πιστώσεις για τις κατολισθήσεις στον δρόμο Σπάρτης - Καλαμάτας

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 14:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πιστώσεις για τις κατολισθήσεις στον δρόμο Σπάρτης - Καλαμάτας

Στο φετινό πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκε, με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, το έργο που αφορά την αποκατάσταση κατολισθήσεων στον παλαιά Εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου), στο τμήμα από το 24ο χιλιόμετρο μέχρι και τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του εν λόγω έργου ανέρχεται σε 1.850.000 ευρώ και η εγγραφή στο ΠΔΕ, για το δεύτερο τρίμηνο του φετινού χρόνου, ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.

«Έχουμε τις μελέτες και πλέον μπορούμε άμεσα να προχωρήσουμε στην διαγωνιστική διαδικασία, για να λυθεί οριστικά το σοβαρό αυτό πρόβλημα», σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα