Ιδρύεται τμήμα παιδικής φροντίδας στην Απιδιά Δ. Ευρώτα

Θα εξυπηρετεί όλη τη Δημοτική Ενότητα Νιάτων

Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιδρύεται τμήμα παιδικής φροντίδας στην Απιδιά Δ. Ευρώτα

Ύστερα από την υποβολή σχετικής μελέτης στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), ο Δήμος Ευρώτα και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ευρώτα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» εξασφάλισαν την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ίδρυση και  λειτουργία νέου τμήματος παιδικής φροντίδας, δυναμικότητας 25 νηπίων, που θα στεγαστεί στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας Απιδέας και θα εξυπηρετεί όλη τη Δημοτική Ενότητα Νιάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη θετική κατάληξη της έγκρισης χρηματοδότησης, σύμφωνα με τον Δήμο Ευρώτα, σημαντική υπήρξε η συμβολή των κκ Κωνσταντίνου Δεντάκου και του Ιωάννη Σκάλκου,  υπό την ιδιότητα του μέλους και του αντιπροέδρου, αντίστοιχα, του ΔΣ της ΕΕΤΑΑ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα